Faro Portugals Algarve rejseguide

Faro er en provinshovedstad, som ofte overses af besøgende, når de besøger Portugals Algarve. Denne historiske by byder på en smag af ægte Portugal i en spændende livlig atmosfære. Takket være tørre varme somre og milde vintre er Faro et populært valg til ferier hele året, inklusive helligdage i december, når temperaturen stadig er omkring 20C-mærket. Besøgende i Portugal på deres lejebilleder går ofte glip af denne fascinerende by ved at skynde sig ud til Algarves badesteder.

Et godt træk ved Faro er dens atmosfæriske havn, der er foret med attraktive caféer ved havnen. Byens traditionelle restauranter og barer giver besøgende mulighed for at prøve autentisk portugisisk mad og gæstfrihed. Med et fremragende valg af butikker og et dagligt marked er dette stedet at hente dine souvenirs og gaver til lejepriser.

Du vil blive forkælet efter valg når det kommer til underholdende natteliv, da Faro tilbyder en pulserende nattelivscene med trendy klubber, musikbarer og gadeunderholdere. Faro er vært for mange farverige festivaler, forhåbentlig er du på dine feriepakker til Portugal, når de finder sted.

Selvom Faro ikke er et badeby, er der stadig masser af strande at besøge i det omkringliggende område. Vest for Faro ligger strandstederne Albufeira, Vilamoura og Quarteira med Tavira mod øst. Quarteira er en travl by med en attraktiv strandpromenade, travlt fiskemarked og sigøjnermarked, hvor du får chancen for at prute over de varer, der er solgt.

Der er så meget at gøre og se i området omkring Faro. Det omgivende landskab er rig på olivenlunde, frugtplantager og mandeltræer og venter bare på at blive udforsket. Naturreservatet Ria Formosa, et fristed for trækfugle, er en vigtig attraktion for fuglekikkere. Oplev landsbyerne Almancil og Estoi med dens palads og romerske ruiner. For golfentusiaster er der mere end seks golfbaner med en fantastisk udsigt over havet og det omkringliggende landskab inden for en tredive minutters kørsel fra byen.

Skriv et svar