Udsmykningstips til sommerhuse

kilde: Pixabay

Ferier eller ferier er beregnet til at genoplade dine batterier og have det sjovt, ikke til bunker med beskidt vask og rengøring. Mor skal også slappe af. Så gør det, så husarbejde kan holdes på et minimum; Når du designer dekoren til et sommerhus, skal du sørge for, at alt er let at rengøre.

Et rummeligt værelse er mere afslappende og afslappende. For dit farveskema, gå ud og tag et foto, på stranden, ved en sø, et sted, hvor du nyder udsigten. Kom hjem og studer det, få malingsfarver fra DIY-butikken, og find en palet, hvorfra du skal arbejde. Tag dine farver fra naturen eller brug et farvehjul. Dette gør at du ser på farve på en anden måde. Hvis du har valgt en varm placering, kan kølige farver være vejen at gå, eller vælge noget mørkere end du normalt ville skabe en tropisk stemning.

Hvis dit feriehus ligger i nærheden af ​​havet, ville et strandtema være passende, vælg hvide kurvemøbler med blå eller vandpuder og pynter med skaller. Hvis du er heldig nok til at eje et tropisk gemt, vil mørke bambusmøbler med mørkerøde puder og frodige (men silke) planter sætte scenen, eller måske vil du hellere få hytten med et blomsterpuder og lys rotting, blomsterbilleder på væggene og masser af lamper og vaser. Du kan også et godt hegn med hækplanter som Haekplanter Heijnen.

Wicker- og rottingmøbler er ideelle på grund af de smukke puder og møblernes holdbarhed; det giver også ethvert rum en vidunderlig lys, luftig følelse, som igen hjælper med at reducere stress. Sørg for at bruge vaskbar maling, den forbliver frisk og holder længere. Begynd med indgangsmåden, hvis den er godt oplyst, brug den dybeste farve i din valgte palet, dette giver en erklæring, når du kommer ind.

Sørg for, at soveværelset er luksuriøst. Kølig og rolig med en king size seng, smukt sengelinned; spalter i hvidt med flydende gardiner tilføjer en romantisk tone.

Dit feriehus er en tilbagetog, hvor du kan slappe af og omgruppere. Det er et sted for romantik, for sjov og latter. Tag ikke udsmykningen for alvorligt, og du indstiller den rigtige tone til et feriehus, der vil glæde i mange år fremover.


:::Dette annonceres indhold :::

Skriv et svar