Destinationsguide til Cozumel Mexico

Beliggende omkring 10 miles fra fastlandet er den tropiske paradisø Cozumel Mexicos største ø. Øen ligger ud for kysten af ​​Yucatan-halvøen i det sydøstlige Mexico og kan nås med en times lang færgetur eller med en kort flytransport fra Cancun lufthavn. Cozumel er stedet at gå, hvis du leder efter moderne faciliteter blandet med en rig maya-arv.

Omgivet af en fantastisk naturskønhed er denne populære feriedestination kendt for sine fantastiske strande og førsteklasses dykkerfaciliteter.

Cozumel-strande har fint hvidt sand og krystalklar azurblå farvande, som er hjemsted for mange korallrev. De bedste strande kan findes på de beskyttede sydvestlige øer, som også er berømt for sin storslåede strækning af koralrev og det beskyttede Parque Marino de Cozumel, som er fremragende til dykning og snorkling. Strandene Playa Corona og Playa Palancar kan findes langs denne strækning, men hvis du leder efter større strande, skal du besøge Playa Sol og Playa San Francisco, som også er populære blandt krydstogtskibe. Langs kysten er der ‘strandklubber’, der serverer mad og drikke og tilbyder også liggestole og liggestole til solbadning.

Cozumel er omgivet af det varme Caribiske Hav, der er varmt hele året rundt, hvis temperatur sjældent falder til under 25 ° C. Med et sub-tropisk klima er øen perfekt til soltilbedere med temperaturer omkring 28C-mærket og fugtighedsniveauer, der lindres af de afkølende havbriser.

Skriv et svar