Den græske ø Lesbos

Lesbos (Lesvos) er en af ​​de mere støjsvage græske øer, der tilbyder en autentisk græsk oplevelse i en afslappet atmosfære. Ferier på denne store ø er populære blandt turister, især i de små resorts som Petra og Anaxos. Øen er den tredje største græske ø og har mange uspolerede traditionelle landsbyer og masser af grønne landbrugsjord, som bare venter på at blive udforsket.

Øen er et vandringsparadis med mange historiske stier og stier, der tager dig til en blid spadseretur eller til den mere energiske, en bjergtrek. Maj og oktober er et perfekt tidspunkt at gå rundt på øen, da vejret er ideelt, og markerne er i fuld blomst. Fuglekikkere, naturelskere og øko-turister tiltrækkes af Skala Kalloni, der er tæppet i vilde blomster om foråret.

Spisning er mere varieret på Lesbos end på de fleste af de andre græske øer med masser af autentisk køkken og vegetarisk mad.

Alle øens resorts tilbyder masser af strandbarer og taverner, men undgå overfyldning af mange af de livligere øer.

På grund af øernes vidunderlige solrige klima og lavt klare vand, er svømning og solbadning meget populær blandt turister. Strandstedet Skala Kallonis er en fast feriefavorit, mens smukke Molyvos er perfekt til dem, der søger en blanding af tradition og kultur med et fantastisk natteliv.

Væk fra strandene er der masser at holde hele familien besat, som at vandre rundt på markederne, håndværksbutikker og kunstnerstudioer. Øen tiltrækker mange kunstnere og forfattere med en række resorts, der tilbyder en alternativ åndelig scene.

Skriv et svar