Cancun Mexico Rejseguide

Strandferiestedet Cancun ligger på den nordlige kyst af Mexicos smukke Riviera Maya. Med fantastiske strande, krystalklart varmt vand og en lang række turistfaciliteter.

Forbundet med fastlandet med to broer, øen Cancun, er hjemsted for det største turistdistrikt, der ligger på den 8 km lange Yucatan-halvø i Det Caribiske Hav. Hele langs kysten på halvøen finder du smukke bløde sandstrande med det bedste beliggende i nord. Selvom Cancun er en meget travl udvej, vil du altid være i stand til at finde en fredelig strækning på stranden på grund af de store kystlinje resorts.

Vandene i Det Caribiske Hav er ideelle til vandsport, herunder dykning, snorkling, jetski, windsurfing, parasailing og fiskeri, mens det rolige vand i den enorme beskyttede lagune, Laguna Nichupte, er perfekt til vandski.

Cancun har flere golfklubber med naturskønne placeringer, der betragtes som nogle af de bedste baner i Mexico. Disse klubber tilbyder også sundhedsklubber, spa og fine restauranter i maleriske omgivelser.

1 Comment

Skriv et svar