La Caleta Tenerife rejseguide

La Caleta er en afslappet by på Tenerifes sydkyst. Med smukke hvide sandstrande, en vifte af vandsport, fremragende golfbaner, en fiskerihavn og et godt valg af hoteller og lejligheder har resortet noget for enhver smag.

Strandene på La Caleta er perfekte til at slappe af i solen, eller til de mere energiske er der masser af vandsport at nyde, herunder dykning, windsurfing, vandski og naturligvis familiens favorit bananbåde. Langs vandet er der restauranter og barer, hvor du kan nyde et behageligt måltid, mens du ser verden passere.

La Caleta har et udvalg af restauranter fra tavernaer, der serverer traditionel kanarisk mad til restauranter, der serverer internationale retter, kinesiske og indiske måltider. Der er også masser af caféer og snackbarer, der tilbyder gode snacks, som er billige. De lokale taverner og barer tilbyder noget aftenunderholdning, men hvis du vil have en mere livlig feststemning, bliver du nødt til at tage til Playa de las Americas, hvor stranden er foret med diskoteker og klubber.

Den sydlige region på Tenerife nyder øens mest solrige vejr med varmt solskin og klare blå himmel når som helst på året. Tag en af ​​de sene aftaler til La Caleta, hvor solen skinner i 50 uger af året. Fra maj til oktober kan du se temperaturer over 25C-mærket med omkring 9 timers solskin om dagen, mens juni, juli og august ser temperaturer omkring 30C-mærket med 10 timers solskin om dagen. De blide Trade Winds sikrer, at temperaturen aldrig er ubehagelig. Om aftenen er varm nok til at nyde en kølig drink i de udendørs barer og slappe af over et al fresco måltid på en af ​​resorts i førsteklasses restauranter.

Skriv et svar