Tekirova kalkun udvej guide

Det lille feriested Tekirova ligger i Antalya-regionen i Tyrkiet. Dette rolige badeby ligger i smukke fyrreskove med baggrund i den dramatiske bjergkæde Taurus. Terikovas uberørte kyststrækning har fantastiske sandstrande og små afsondrede bugter, der bare venter på at blive udforsket. Udvej tilbyder en bred vifte af overnatningssteder, herunder luksushoteller, lavprishoteller og masser af lejligheder med selvhusholdning.

Tekirova appellerer til familier og par, der leder efter afslappende strandferiepakker til Tyrkiet. De vigtigste fokus her er de smukke Middelhavsstrande og de lokale taverner, der tilføjer et strejf af romantik til dette attraktive feriested.

Regionen Antalya har et fremragende ry for at dykke i Tyrkiet. Alle de bedste hoteller i området tilbyder dykningskurser sammen med de mange dykkercentre, der tilbyder god professionel undervisning for begyndere. Mange dykkere kommer til området for at udforske Adrasan-hulerne. Området byder også på en række vandsport, herunder snorkling, windsurfing, kitesurfing, vandski, sejlsport, kanosejlads og rafting. Udforsk den fantastiske Antalya-kystlinje ved en traditionel tyrkisk gulet, der kan chartres fra Tekirova.

Væk fra stranden er der masser af muligheder for vandring, vandreture og ridning. Den bedste tid for vandrere og vandrere at besøge er om foråret og det tidlige efterår, når den spektakulære natur ved foden af ​​Taurusbjergene lyser i det tyrkiske solskin, og der er masser af billige rejsetilbud til Tyrkiet på tilbud.

Hvis du ønsker at opleve et livligere og mere optimistisk feriested, er det nærliggende Kemer kun en kort bus- eller taxatur fra Tekirova eller besøge regionens hovedstad Antalya.

De grønne fyrreskove i Tekirova byder velkommen skygge i sommermånederne, når temperaturerne kan nå op til 35 ° C. Imidlertid er de gennemsnitlige sommertemperaturer omkring 25 ° C med meget lidt nedbør. De fleste af regionerne regn falder mellem december og januar.

Skriv et svar